Trener Eirik Kjønø er ferdig i FK Jerv. I en melding på egen hjemmeside skriver klubben:

«Jerv og Eirik Kjønø har blitt enige om å avslutte arbeidsforholdet med umiddelbar virkning. Eirik har gjort sitt ytterste i perioden han har vært hovedtrener i klubben, dessverre har ikke det ført til de sportslige resultatene vi håpet. Endringen vi nå gjør er for å skape energi til de siste kampene. Petter Sjåholm tar over ansvaret frem til en ny hovedtrener er på plass».

Var assistenttrener: Petter Sjåholm Melø (29) ble ny assistenttrener for Jerv ved inngangen til sesongen. Nå tar han over som hovedtrener inntil videre. Foto: Stian Berg Rødal

Trenertalent

Petter Sjåholm Melø har vært en av to assistenttrenere, sammen med Thomas Sandstø, siden sesongstart. Han var også hovedtrener en kort periode etter at Arne Sandstø ga seg og før Eirik Kjønø begynte i jobben.

Sjåholm Melø måtte gi seg som aktiv spiller som 19-åring på grunn av skader. Deretter begynte veien mot en trenerkarriere.

Han har idrettsutdannelse og har vært hovedtrener for Træff.

I 2020 ble Petter Sjåholm Melø rangert blant landets 28 største trenertalenter på en liste satt opp av Dagbladet i samarbeid med spillere, trenere og eksperter.

– Jeg har lært mye, og tatt nye steg på veien. Det er artig å være nevnt på ei slik liste, sa Sjåholm Melø i et intervju med Adressetidende rett før sesongstart.