I skrivende stund ligger Jerv 12. plass i Obosligaen, med kun tre poeng ned til Åsane, Hødd og Mjøndalen, hvor sistnevnte ligger på direkte nedrykk.

Jerv har ligaens toppscorer Samuel Pedro i rekkene, men den målfarlige portugiserens bragder kommer til kort når klubbens forsvar tidvis lekker som ei sil. Den lekkasjen skal Aliou Coly nå hjelpe til med å tette.

Coly er en erfaren midtstopper med totalt 252 kamper og 10 sesonger i Kristiansand Ballklubb. Mye av erfaringen hans kommer fra fra øverste nivå i Norge, med 142 eliteseriekamper for både Kristiansund og Molde.

Glad for muligheten

Coly er glad for å komme til Jerv, og at han ser fram til å spille kamper i den blå og gule drakta.

– Jeg er så glad for å komme hit og få sjansen med kontrakt ut året. Jeg kommer med erfaring, og vil hjelpe laget med å ta steg i riktig retning. Å forsvare seg er en av mine styrker. Det å tenke, være på riktig plass, stenge rommene og hjelpe mine lagkamerater er noe jeg vil bidra med, sier han i en pressemelding.

To måneder uten trening

Coly hevder selv at han vil være klar til lørdagens hjemmekamp mot Start under flomlysene på Levermyr, til tross for at han har hatt to måneder uten kamptrening.

– Vi får se hvordan denne uken går, så får vi se hva trenerne sier, sier han etter mandagens treningsøkt.

Midtstopperen tror høstsesongen skal gå bra.

– Spillergruppen er bra. De har tatt meg godt imot og jeg har fått god kontakt med spillerne. Jeg tror resultatene vil komme, og det føles som ting går den riktige veien. Mentaliteten er viktig, det har jeg erfaring med, og vil bringe med inn i gruppen, avslutter Coly.