– Det har vært en turbulent sesong som i utgangspunktet endte med 12. plass i 2. divisjon avdeling 1, men håpet om 2. divisjonsspill har fortsatt ligget der siden serieslutt, står det i en pressemelding publisert på klubbens nettside.

– Først håpet vi på TIL 2020-seier i Toppserie-kvaliken mot Avaldsnes, da det ville medført at rekruttlaget til laget fra Karmøy hadde rykket ned og vi beholdt plassen. Avaldsnes klarte derimot å vinne kvaliken og dermed beholdt Avaldsnes 2. plassen, står det videre.

Onsdag kom nyheten at Avaldsnes blir degradert fra Toppserien til 1. divisjon etter å ha mistet klubblisensen grunnet sviktende økonomi.

– Dette fører igjen til at Avaldsnes 2 rykker ned til 3. divisjon og at Amazon holder plassen. Men senere onsdag kveld tikket det inn en melding fra Agder fotballkrets om at Forbundsstyret har vedtatt en serieendring for 2. divisjon kvinner. Det medfører at i stedet for to avdelinger med 14 lag, skal det nå bli tre avdelinger med ti lag. Det at 2. divisjon øker med to lag, gjør også at Amazon Grimstad blir et av lagene som får den ekstra plassen, opplyser grimstadlaget på sine nettsider.

De gode nyhetene fikk Amazon Grimstad FK bekreftet fra Norges Fotballforbund (NFF) torsdag.

– Dermed kan vi glede oss over at vi fortsatt spiller i 2. divisjon i 2024 og dermed kan det bli duket for to spennende lokaloppgjør mot henholdsvis Arendal og Start neste sesong. Vi gleder oss stort til å ta fatt på 2024-sesongen.

Endringer: Assistenttrener Martin Ek Åsheim (t.h.) blir nå hovedtrener, mens assistenttrener Andreas Kristoffer Berge og hovedtrener Leif Tsolis forlater klubben. Foto: Beate H. Mikkelsen

Takket av

I november meldte klubben om endringer i trenerstaben, og at både hovedtrener Leif Tsolis og assistenttrener Andreas Kristoffer Berge ga seg i klubben. Assistenttrener Martin Ek Åsheim har takket ja til å bli ny hovedtrener for A-laget i 2024-sesongen.