Det er Agder politidistrikt som melder om dette på X/ Twitter. De skriver for øvrig søndag morgen at det har vært en natt uten store eller alvorlige hendelser, men en del oppdrag knyttet til uteliv. Dette gjelder særlig knyttet til Kristiansand der det meldes om at det var mange folk ute natt til søndag.

Kikket inn i vinduer

Men også i Grimstad fikk politiet et par oppdrag de måtte ta seg av denne natta. For det første måtte de rykke til Klomreheia etter at de klokka 00.42 fikk melding om en mann som rotet rundt i hager og som kikket inn av vinduer.

Patruljen ble så sendt ut til stedet for å kikke etter mannen, men uten å finne ham. Etter en stund var de derfor i kontakt med melder igjen for å fortelle dette, og at de ikke fant mannen.

I tillegg til dette, måtte også politiet reise ut til Kjæråsen etter at de fikk melding om at det lå en båt midt i veien her. Båten var ikke på henger, og politiet reiste ut for å undersøke saken.

Etter hvert kom de i kontakt med eieren, og det viste seg at båten var stjålet.

Utover dette har det altså vært mange hendelser knyttet til uteliv på Sørlandet natt til søndag, og særlig i Kristiansand.

Vold på utested

Klokka 00.50 ble politiet varslet av vektere at det hadde vært et tilfelle av vold på et utested i sentrum. Fornærmede hadde fått et slag og måtte oppsøke legevakt. Mistenkte hadde da forlatt stedet.

Patrulje snakket senere med fornærmede og opprettet sak på forholdet.

Bare to minutter etterpå oppførte en gjest på et utested i sentrum av Kristiansand seg kranglete.

– Nektet og gå og slo etter folk, skriver politiet på X.

Da politiet kom til stedet, hadde vedkommende forsvunnet, men kom tilbake igjen kort tid etter at politiet hadde reist. Senere ble vedkommende funnet og ble bortvist fra sentrum for resten av natten.

Klokka 01.26 måtte politiet i Kristiansand bistå et utested i sentrum med en vanskelig gjest.

– Nektet å oppgi personalia, og ville ikke følge pålegg fra patruljen. Ble innbrakt og anmeldt, skriver politiet på X.

Fikk person på verandaen

Klokka 01.28 måtte politiet bistå en beboer i Freyasdalsveien i Kristiansand etter at vedkommende hadde fått en person på verandaen.

– Dunket i ruta og la seg ned. Viste seg å være en meget beruset mann som hadde gått feil. Patruljen fikk ham til rett adresse, skriver politiet på X.

I sentrum av Arendal måtte en person klokka 01.28 innbringes etter politiloven etter å ha brutt pålegg om og dra fra byen.

Tilbake i Kristiansand sentrum måtte både politi og ambulanse rykke ut til et utested etter en krangel mellom en mann og ei dame. Dama hadde fått skader i armen og måtte sendes til legevakt. Mannen ble innbrakt til arresten.

Klokka 01.45 fikk politiet i Kristiansand melding om at noen ropte på hjelp i området ved Lømslandsvei. Patruljen reiste ut og sjekket i dette området, hvor de etter hvert fant en dame som lå i dette området.

– Hun hadde skader etter et mulig fall, og ble overtatt av helse, skriver politiet på X.

Bortviste

I Arendal fikk de klokka 01.56 melding om en person som hadde kranglet og forsøkt og slå vektere ute på Langbrygga. Politiet reiste ut til stedet og bortviste vedkommende fra sentrum for resten av natta.

Klokka 02.12 traff en politipatrulje på en person i sentrum av Kristiansand som tidligere på natta hadde fått pålegg om å forlate byen. Dette hadde ikke vedkommende gjort, og da politiet traff på vedkommende igjen, ble det i stedet innbringelse og anmeldelse.

Klokka 02.28 måtte politiet i Arendal innbringe en person fra sentrum. Vedkommende var beruset, og ropte og hylte.

– Ville ikke roe seg ned og ville ikke følge pålegg, skriver politiet på X.

Ble pågrepet

I Kristiansand ble en mann klokka 02.38 tatt for å stjele fra et spisested i sentrum. Han slo også til en vekter.

– Han ble pågrepet og tatt med inn til arresten, skriver politiet på X.

Og til slutt ble en person bortvist fra sentrum av Kristiansand for resten av natta etter å ha blandet seg inn i politiets arbeid i Markens gate.