Det er Agder politidistrikt som skriver om dette på X/ Twitter. De skriver først at fire personer har vært involvert i en krangel i Grimstad sentrum natt til lørdag. Det har vært et uklart hendelsesforløp, men samtlige fire ble bortvist fra sentrum for resten av natten.

I en ny oppdatering skriver politiet at klokka 01.38 kom patruljen over en person som blør litt.

– Han har vært involvert i krangelen, men men det er rolig på stedet nå, skriver politiet videre.

Fire menn involvert

Operasjonsleder Lars Hyberg sier til Adressa lørdag morgen at det var fire menn i alder fra 20 til 25 år som var involvert i krangelen, og at det foreløpig er uklart om de vil anmelde hendelsen eller ikke.

– Mannen som blødde litt ble tilsett av helse, men det var ikke neo alvorlig. Jeg vet ikke hva de kranglet om, sier Hyverg.

Som legger til at utover dette har det vært stille og rolig i Grimstad natt til lørdag.

Det står også i loggen om en hund som ble funnet i Skjærgårdsveien i Grimstad fredag kveld. Denne er en hvit, medium stor hund, med sorte flekker på kropp og brune flekker ved ørene. På halsbandet står det at den heter Balto, opplyser politiet om.

Butikktyv på ferde

Utover dette måtte politiet i Arendal se etter en butikktyv i sentrum uten å finne vedkommende.

– Mannen forsøkte å stjele øl og matvarer fra en dagligvareforretning, men ble oppdaget av ansatte, skriver de på X.

I sentrum av Kristiansand ble en person slått i ansiktet, men gjerningspersonen forsvant fra stedet.

– Forholdet fant sted i Markensgate. Politiet er på stedet og snakker med fornærmede, skriver politiet først.

I en ny oppdatering skriver de at fornærmede ikke ble skadet som følge av hendelsen.

Klokka 00.31 kom politiet i Kristiansand over en beruset mann i sentrum som oppfører seg ufint i sentrum.

– Forstyrrer ro og orden med sin væremåte. Bortvises fra sentrum fram til klokka 07.00, skriver politiet på X.

I en ny oppdatering skriver de at mannen ikke fulgte råd og pålegg fra patruljen, og at han derfor til slutt ble innbrakt i arresten og anmeldt.

Trafikkulykke

I Austerdalsvegen i Kvinesdal fikk politiet melding om en trafikkulykke klokka 00.27 natt til lørdag. En ATV skal ha kjørt av veien og inn i en fjellvegg.

– Meldingen går ut på at det er singelulykke og kun en person involvert. Dette er ikke bekreftet, skriver politiet først på X.

Deretter skriver de at det er ukjent skadeomfang, men at vedkommende skal være bevisst. Nødetatene er også på vei til stedet. Etter hvert kom også luftambulansen til ulykkesstedet.

I den siste oppdateringen fra denne ulykken skriver politiet at føreren blir fraktet til sykehuset i Kristiansand for videre behandling.

Tatt på fersken

Klokka 01.02 ble en mann pågrepet i Østre Strandgate i Kristiansand etter å ha brutt seg inn i en bedrift. Den personen som meldte om saken til politiet fortalte at vedkommende gikk forbi kontoret sitt og observerte at det var en person inne der.

– Gjerningsmannen ble så pågrepet og satt i arrest. Fikk ikke stjålet noe, skriver politiet.

I Arendal ble en mann klokka 02.34 bortvist fra sentrum for resten av natten.

– Vedkommende var beruset og oppførte seg dårlig, skriver politiet til slutt på X. Det var det som var av hendelser natt til lørdag på Sørlandet.