Klokken 04:40 ble et rådyr påkjørt på E18 ved Landvik opplyser politiet. Sjåfør meldte i fra om hendelsen.

Viltnemda har kjørt ut, og tok hånd om det skadde dyret. Dette forteller operasjonsleder Knut Odde.

– Det var ingen større materiell skade eller personskade, sier han.

Andre hendelser i Agder politi distrikt

En hytte brant helt ned i Søgne-skjærgården i Kristiansand natt til tirsdag. Dette forteller Fædrelandsvennen.

Mandag klokken 23.18 fikk politiet melding om hyttebrann på Borøya i Søgne. Rundt 23.30 var brannvesenet i gang med med å slokke brannen. Klokken 00.24 melder politiet på Twitter at spredningsfaren var over.

Fædrelandsvennen kan fortelle at en person befant seg på hytta, og har blitt sendt til legevakten. Dette er etter å muligens ha fått i seg røyk. I 2-tiden melder politiet på Twitter om at de har avsluttet på stedet. Sak vil bli opprettet.

Brann i blokk i Kristiansand

Mandag kveld i 9-tiden melder politiet på Twitter om brann i Egshaug i Kristiansand. Dette var i en leilighet i en blokk i 5. etasje.

En person var i leiligheten, og ble fraktet til sykehuset for videre behandling. Fædrelandsvennen forteller at brannalarmen utløste sprinkleranlegget i leiligheten. Dette var med å bidro til å slukke brannen. Sammen med mannskapet som brukte en vannslange på stedet, ble brannen slukket 21.40.

Røykutvikling på båt utenfor Torungen

Mandag kveld rykker nødetater og redningsskøyte ut etter melding om røykutvikling fra en Sunseeker på 47 fot opplyser politiet på Twitter. Båten var sør/vest for Torungen.

De to personene om bord i båten ble kjørt til land av politiet. De har muligens fått i seg noe røyk. Redningsskøyta tok hånd om båten, og tauer den inn til eget sted.