Dette viser i hvert fall politiloggen fra Agder politidistrikt på X/Twitter.

Ifølge operasjonsleder Miriam Stausland ved Agder politidistrikt fikk de lørdag kveld en klage om høy musikk fra en hytte i Homborsund, men dette hadde ikke politiet mulighet til å prioritere, så de reiste ikke ut dit. De fikk heller ikke flere klager på dette.

I tillegg måtte de sette en mann i slutten av tenårene fra Grimstad i arresten etter at han ble anmeldt for forulemping av politiet i sentrum.

– Han nektet å oppgi personalia og for å ha brukt id-kortet til en annen person for å komme inn på et utested, skriver politiet på X. Dette fikk altså konsekvenser for mannen.

Ellers måtte også politiet rykke ut til MC-ulykke ved Vestre Kystvei i Lillesand der en person døde lørdag kveld.

Bråk fra fulle ungdommer

Politiet måtte også rykke ut til området ved Kaldvell på grense mellom Grimstad og Lillesand etter å ha mottatt flere meldinger om fulle ungdommer eller russ i dette området. Både politiet og ambulansen reiste ut til stedet.

Ved rutebilstasjonen i Kristiansand ble en person slått ned, og politi og ambulanse måtte rykke ut til stedet. Der viste det seg at fornærmede sannsynligvis hadde blitt slått med en flaske, og ble undersøkt av ambulansepersonell på stedet.

Politiet opprettet også sak på denne hendelsen.

Kranglete og knuffede

I Kristiansand ble også en mann brakt inn til arresten fra sentrum etter å ikke etterkomme politiets pålegg om bortvisning fra sentrum.

– Hadde vært kranglete og knuffet med personer. Anmeldes også for forulemping av politiet. Han kom nemlig med diverse skjellsord mot patruljen, skriver politiet på X.

I sentrum av Evje og Hornes måtte også politiet bortvise en beruset person på grunn av dårlig oppførsel. Mannen laget støy og urinerte på offentlig sted.

Også i Kristiansand ble enda en person i løpet av natta satt i arresten og anmeldt for ikke å ha etterkommet pålegg fra politiet. Mannen ble også anmeldt for forulemping.