Ifølge Agder politidistrikts logg på X/Twitter, har det vært en relativt rolig fredags kveld og natt til lørdag i distriktet. Også i Grimstad.

Fartskontroll

Men i løpet av kvelden og natta var UP ute på en fartskontroll på E18 ved Omre. Resultatet ble at åtte bilførere ble bøtelagt for å ha kjørt for fort. Høyeste hastighet ble målt til å være 128 km/t i 100-sonen.

Politiet måtte også reise ut til en privat adresse i Kleppekjærmyra på Vik for å dempe høy musikk.

Slagsmål

Ellers har politiet i resten av distriktet vært ute på Moseidmoen i Vennesla hvor det hadde vært en uoverensstemmelse og slagsmål mellom flere personer på en adresse her. Ingen ble skadet som følge av dette, men politiet måtte innbringe to personer til arresten på grunn av beruselse.

Lørdags morgen ble også innbruddsalarmen i en bedrift på Torbjørnsbu i Arendal utløst. Ifølge X hadde både politiet og innehaveren vært gjennom bygget, og det viste seg da at pengene i kasseapparatet var blitt stjålet.

– Politiet oppretter sak, skriver de på X.

Innbrudd

Politiet gjennomførte også en promillekontroll i sentrum av Kvinesdal natt til lørsdag. Der ble åtte bilister kontrollert, og det ble ikke påvist noen overtredelser.