Dette viser i hvert fall politiloggen fra Agder politidistrikt. I Grimstad måtte en politipatrulje reise ut til en privat adresse og gi pålegg om å dempe den høye musikken derfra. Utover dette har det vært stille i Grimstad natt il søndag ifølge operasjonsleder hos politiet.

Melding om brann i garasje

Men i Kristiansand måtte brannvesen og politiet lørdag kveld rykke ut til en adresse på Volleberg etter melding om en branni en garasje. Brannen var på dette tidspunktet slukket.

Da nødetatene kom ut, viste det seg imidlertid at det ikke var en brann i en garasje, men påtent bensin like på utsiden. Dette medførte en del røykutvikling.

– En person har fått i seg røyk og sjekkes av ambulanse. Det fremstår ikke som noen alvorlig skade. Politiet er i samtale med ungdommer på stedet, skriver politiet på X.

I Kristiansand sentrum måtte politiet rykke ut lørdag kveld etter at det kom inn melding om en person som hadde blitt slått i hodet.

– Vedkommende er kjørt til legevakta for sjekk. Vi har foretatt avhør av vitner og oppretter sak. Foreløpig er ingen pågrepet etter hendelsen, skriver politiet på X.

Satt i arresten

En kvinne ble satt i arresten i Kristiansand etter at hun ikke etterkom politiets pålegg i forbindelse med en ordensforstyrrelse i sentrum.

En mann ble også satt i arresten i Kristiansand etter å ha kranglet med og slått til en vekter på et utested. Denne mannen ble også anmeldt for ordensforstyrrelse.

En mann ble bortvist fra sentrum av Kristiansand for resten av natta etter å ha laget bråk ved et utested.

Det samme skjedde i Lyngdal. Og av samme grunn.

I Mandal ble en mann anmeldt etter å ha båret kniv på offentlig sted.

Stjal bagasje fra hoteller

Tilbake i Kristiansand igjen ble en mann pågrepet i sentrum mistenkt for tyverier av bagasje fra hoteller tidligere på lørdag.

– Vedkommende var i besittelse av en del tyvegods. Vedkommende innsettes derfor i arrest og saken etterforskes videre, skriver politiet på X.

Til slutt måtte en politipatrulje reise ut til en privat adresse i Kristiansand for å dempe høy musikk fra en privat adresse.