Ifølge loggen til Agder politidistrikt på X/ tidligere Twitter, har det ikke vært noen hendelser i Grimstad verken fredag kveld eller natt til lørdag i Grimstad, men de har måttet ta seg av forhold i andre byer og tettsteder.

Enebolig brant ned

Det startet i Arendal rundt klokka 21.27 fredag kveld. Da fikk politiet melding fra 110-sentralen om at det var brann i en enebolig i Vrålsmyrveien. Brannvesenet og politiet reiste ut til stedet, og da viste det seg at huset allerede var overtent.

I en ny oppdatering skrev politiet at de ikke hadde opplysninger om at det var folk i boligen, og at de derfor foretok en kontrollert nedbrenning av huset.

Både i Mandal og i Kristiansand måtte politiet rykke ut for å dempe høylytt musikk fra private fester.

I Kristiansand ble en mann bortvist fra sentrum for resten av natten etter å ha oppført seg kranglete ovenfor vektere ved utested.

Men det var ikke så enkelt for politiet å bli kvitt mannen. Mannen etterkom nemlig ikke pålegget fra politiet, og ble i stedet kjørt til arresten og det ble opprettet sak på forholdet.

Innbrudd i gullsmedforretning

Lørdag morgen måtte en politipatrulje rykke ut til en butikk i Gyldenløves gate i sentrum av Kristiansand etter at noen hadde kastet en stein mot et butikkvindu der. Denne butikken er en gullsmedforretning. Vinduet ble imidlertid ikke knust, kan politiet fortelle.

Politiet måtte også rykke til Domkirken i Kristiansand og foreta en åstedsundersøkelse der etter at det i løpet av natten hadde kommet inn melding om en åpen dør inn til Domkirken.

– Tre vinduer er knust, men det er usikkert om noe er stjålet. Det opprettes sak på forholdet, skriver politiet på X.