Kai Robin Havnaa, Diddi Hugues, Mindaugas Gaikauskas, og Thomas Lamo tok alle medaljer da de deltok i Ulfan Box Cup.
Kai Robin Havnaa, Diddi Hugues, Mindaugas Gaikauskas, og Thomas Lamo tok alle medaljer da de deltok i Ulfan Box Cup. Foto: Privat

Medaljefangst av Grimstad-bokserne

Bokserne i Grimstad Bokseklubb slo godt ifra seg da de deltok på et stort stevne i Trondheim nylig. Det ble både gull- og sølvmedaljer på bokserne.

I en av Norges største bokseturneringer stilte Grimstad Bokseklubb med fire boksere.

I finalen i 60 kiloklassen for juniorer bokset Thomas Lamo fra Grimstad Bokseklubb mot Arthur Otterlei fra Ålesund Bokseklubb. Thomas møtte en aggressiv bokser, som presset på hele tiden. Thomas taklet dette på en flott måte og bokset bra. Vi var sikre på seier, men det ble 3-2 seier til Arthur Otterlei, og Thomas fikk dermed sølv i årets Ulfan Box Cup.

I finalen i 64 kiloklassen for seniorer bokset Mindugas Gaikauskas fra Grimstad Bokseklubb mot Najibullah Khalili fra Östersund Bokseklubb i Sverige.

I første runde kontrollerte Mindaugas kampen, og i andre runde kjørte Mindaugas opp tempoet. Det begynte med noen fine kombinasjoner, som fikk svensken i gulvet. Han fikk telling.

Etter tellingen gikk Mindaugas kontrollert mot sin motstander og sendte han en rett høyre. Den satt der den skulle og det betydde «game over» for svensken, og mindaugas kunne juble for seier.

I finalen i 60-kiloklassen for seniorer bokset Diddi Hugues fra Grimstad Bokseklubb mot Bernard Angelo Torres fra Gran Bokseklubb. Det var spenning i salen fra begynnelse til slutt. Torres bokset sin 77. kamp og har mange titler på sin merittliste, og karakteriseres som Norges beste bokser i denne klassen. Han måtte likevel bokse opp mot sitt maksimale, for å slå den meget tøffe Diddi Hugues. Det var en meget jevn kamp, som endte med sølvmedalje til Diddi Hugues.

I finalen i 91 kiloklassen for seniorer, møtte Kai Robin Havnaa fra Grimstad Bokseklubb Morteza Vadadian fra Trym Bokseklubb. Kai Robin tok tidlig kontroll i kampen, og han bokset bestemt og smart. Kai Robin ble bare bedre og bedre utover i kampen, og han vant en soleklar seier 5-0, og tok dermed Grimstad Bokseklubbs andre gullmedalje i stevnet.