Nylig ble det klart at Lars Bohinen har takket ja til å trene Jerv i 2. divisjon.

Nå har han og klubben fått på plass en ny assistenttrener. Det er Remi Natvik, som kommer fra jobben som hovedtrener for Arendal fotballs damelag.

– Jeg ønsker å jobbe med Remi fordi han er en god fotballmann. Han er kunnskapsrik, nysgjerrig, tilpasningsdyktig og hardtarbeidende, sier Lars Bohinen til Jervs nettside.

– Spennende klubb

Natvik sier selv følgende om hvorfor han ville til Jerv:

– Det er først og fremst en spennende klubb som har vist sitt potensial i nær fortid. En klubb med stolte tradisjoner. Jeg kjenner Lars fra før og vet hvordan han er som leder og vi har en god kjemi. Jeg og Lars snakker samme fotballspråk og jeg kjenner godt til fotballfilosofien hans.

38 år gamle Natvik har trenerbakgrunn fra lokalfotballen i Hovding, Fana og Fyllingsdalen, og på nasjonalt nivå var han en del av Rune Skarsfjords trenerteam i Hønefoss i Obosligaen. Senere jobbet han i Eliteserien da han jobbet under Trond Fredriksen i AaFK i 2017-2018. Her knyttet Natvik bekjentskap med Lars Bohinen i 2018. Etter dette jobbet han i Arna Bjørnar i Toppserien i 2019-2020, i Åsane i 2021–2022, før det ble Arendal fotball kvinner i 2023-sesongen.