Dette kan operasjonsleder Eyvind Formo ved Agder politidistrikts operasjonssentral bekrefte på morgenkvisten påskeaften, i det han er i ferd med å avslutte nattevakten.

– Ser ut til å ha gått «vilt» for seg i natt for politiet?

– Ordensmessig har det ikke vært mye å melde om. Verken i Grimstad eller ellers. Men det er vel noe annet du tenker på, humrer operasjonsleder Formo.

Nattens sjef: Eyvind Formo er politioverbetjent og operasjonsleder ved Agder politidistrikts operasjonssentral. Foto: Frank Johannessen/Agderposten

– Det har vært mye påkjørsler av vilt i løpet av natten, og i natt har dert vært tid til å tvitre om påkjørte dyr. Det ble vel fire rådyr som var påkjørt totalt sett gjennom natten, legger han til.

– Det virker til å ha vært få aktiviteter ute, som har gitt mange folk på byen, både i Grimstad, Kristiansand og ellers, gjennom natten. På Hovden har det derimot vært litt aktivitet, oppsummerer nattens operasjonsleder, politioverbetjent Eyvind Formo ved Agder politidistrikts operasjonssentral.

Mange: Av meldingene fra nattens logg, har flere av de påkjørte dyrene dødd. Her et rådyr som døde ved Grimstadporten nylig. Foto: Baard Larsen

Fra nattens logg ser vi at det var to påkjørte rådyr i Arendalsregionen, der dyret på Reiersølveien er meldt om som dødt. Også i Farsund ble det i natt meldt om påkjørte rådyr, hvorav ett skal ha mistet livet.

Ut over dette har Formo gjennom natten meldt om oppdrag på Hovden, der noen skjøt opp fyrverkeri i løpet av natten, ruskjøring i Kristiansand, bil mot kjøreretningen på E18 Tvedestrand, samt slåsskamp/krangel i så vel Kvinesdal som Kristiansand og Lyngdal.