Det var operasjonsleder Miriam Stausland ved Agder politidistrikts operasjonssentral, som sendte ut en tweet om innbruddet klokken 05.34 tirsdag morgen.

#Grimstad kl. 0526: Innbrudd i bedrift i Reddalsveien, uvisst om noe er stjålet. Politiet er på vei til stedet for å gjøre undersøkelser, tvitret Stausland.

Operasjonsleder: Politioverbetjent Miriam Stausland ved Agder politidistrikts operasjonssentral. Foto: ArkivFrank Johannessen - Agderposten

– Patruljen har vært på stedet og gjort undersøkelser. Det ser så langt ut til å være noen vekslepenger som er stjålet fra bedriften, som ligger på en gård. Jeg har ikke fått noe mer informasjon fra patruljen enn dette, sier operasjonsleder Miriam Stausland til Adressa rett før klokken 6 tirsdag morgen.

– Ut over innbruddet i Grimstad, er det bare et påkjørt rådyr ved Bietunnelen å melde om fra natten. Dette fikk vi melding om klokken 3.44, og viltnemnda i Grimstad ble varslet, avslutter operasjonsleder Miriam Stausland.

Reprise: Som i mars, da dette bildet er fra, ble et rådyr påkjørt ved Bietunnelen. Foto: Arkiv/Baard Larsen

– Jeg vil tro at det er snakk om kanskje en tusenlapp i vekslepenger som er forsvunnet. Døren inn til gårdsbutikken er brutt opp, og det samme gjelder inn til mitt kontor. Fryktelig irriterende, sier den ene av innehaverne.

Så langt har ikke innehaverne helt oversikt på om det er stjålet noe annet i bygget, eller fra kontoret som uvedkommende tok seg inn i.

– Kontanter benyttes jo nesten ikke lengre. Dette gir oss mye ekstraarbeid, for å utbedre skadene. Heldigvis har vi veldig sjeldent hatt innbrudd hos oss, oppsummerer den ene av de to eierne.