– Vedkommende ble sist sett i området sykehusområdet (Kloppenebakken) i 10.30-tiden i dag. Og siden er han ikke sett. Basert på informasjon som har kommet, har vi iverksatt en større leteaksjon, forteller innsatsleder Glenn Sollid.

– Ettersom mannen er hjemmehørende i Grimstad, går vi ut med etterlysning også i Adressa. Politiet ønsker å forsikre seg om at han har det greit, siden det er noen timer siden noen hadde kontakt med han sist. Og været er vinterlig, legger innsatslederen til.

Beskrivelsen på den savnede er at han er en mann i midten av 20-årene, 170-175 cm høy, slank, kort brunaktig hår. Ifølge innsatsleder er savnede mulig iført mørk caps, grønn anorakk og mørke jeans.

– Politiet ønsker tips på tlf 02800 om observasjon av vedkommende. Dette som sagt så vi får avklart at han har det greit. Da mannen sist ble sett i Arendal, har politiet opprettet base på politistasjonen på Stoa, oppsummerer Sollid.

Klokken 6.47 tirsdag morgen, sier operasjonsleder Miriam Stausland ved Agder politidistrikts operasjonssentral, at at den savnede ikke er funnet. Søket i Arendal er avsluttet, grunnet informasjon om at mannen skal ha forlatt byen.

– Søket pågikk til utpå natten. Nå har det gått mer over i etterforskningssporet, forteller operasjonslederen.

Senere samme dag kom meldingen om at mannen var funnet, i god behold.