Dette firmaet var selskapet som i sin tid drev Hi-Fi Klubbens avdeling i Grimstad, ved Terje Vigens brygge i Smith Petersens gate. Nå har tingretten begjært åpning av tvangsoppløsningsbo, grunnet manglende revisor.

Ifølge rettens kjennelse, signert dommerfullmektig Emilie Holtermann, hadde aksjeselskapet revisjonsplikt., men har ikke meldt inn til Foretaksregisteret revisor som oppfyller lovens krav.

– Frist for å rette opp i forholdet er kunngjort av Foretaksregisteret og fristen er utløpt. Tingretten kan da oppløse selskapet uten ytterligere varsel. Retten har fått bekreftet fra Foretaksregisteret at mangelen fortsatt ikke er rettet, skriver dommerfullmektig Holtermann i kjennelsen.

– Vilkårene for å oppløse selskapet i medhold av aksjeloven er etter dette oppfylt. Audio Video Grimstad AS oppløses. Fristen for fordringsanmeldelser til bostyreren er 11. desember 2023, står det videre å lese.

Nedlagt: Audio Video Grimstad AS var selskapet som drev Hi-Fi Klubben Grimstad. Sistnevnte stengte dørene i januar i fjor. Foto: Arkiv/Martin Haugen

Som bostyrer ble advokat Anja Flo Lauvik ved Advokatfirma Haakstad & Co DA i Arendal oppnevnt. Fram til skiftesamlingen 14. desember, skal advokaten få oversikt over boets eventuelle verdier og gjeld.

Hi-Fi Klubben Grimstad ble for øvrig lagt ned i januar i fjor. Regnskap for 2022 er ikke registrert levert til Brønnøysund, og siste godkjente regnskap er fra 2021. Tallene der viser 9,149 millioner kroner i omsetning, resultat på minus 445.000 kroner, og negativ egenkapital da på 206.000 kroner.

Adressa har ikke fått tak i styreleder og daglig leder i selskapet, for en kommentar.