Det skal ikke ha vært noen hendelser i Grimstad i løpet av fredags kveld og natt til lørdag, men i resten av distriktet var det flere oppdrag politiet måtte bistå med.

Den første saken startet i Kristiansand ved 21.20-tida fredag kveld. Der hadde politiet stanset en bil på Tinnheia der fører var mistenkt for ruskjøring. Blodprøve ble sikret, og førerkortet tatt i beslag. Sak vil også bli opprettet.

Bil hensatt med nødblinken på

Klokka 22.40 fikk så politiet melding fra Lyngdal om en bil som sto hensatt på E18 med nødblinken på. Politiet reiste derfor ut for å sjekke opp i hva dette kunne være, og det viste seg etter hvert at bilen hadde gått tom for strøm. Bilberger ble derfor rekvirert, men politiet ble på stedet med blinkende, blått lys for å forebygge uhell inntil bilen var borte.

I løpet av natta stanset politiet en bil på Rykene i Arendal. Dette fordi bilfører var mistenkt for kjøring i påvirket tilstand. Det viste seg etter hvert at føreren ikke hadde gyldig førerkort heller.

– Han er fremstilt for legeundersøkelse og patruljen oppretter sak på forholdet, skriver politiet på Twitter.

Skadet i slagsmål

I Tvedestrand kom det i løpet av natta inn melding om et slagsmål i sentrum. Politiet kom i kontakt med en person som hadde blitt utsatt for vold. Det skulle ikke være snakk om en alvorlig skade, men ambulansen ble rekvirert.

– En person har fått et slag i ansiktet og blir kjørt med ambulanse til legevakt for videre behandling. En person er pågrepet for kroppskrenkelse og kjøres i arresten. Politiet oppretter sak på forholdet, skrev politiet deretter på Twitter.

Kjørte i påvirket tilstand

Til slutt stanset politiet en bilfører på Saltrød i Arendal etter mistanke om kjøring i påvirket tilstand.

– Fører har blåst til over lovlig verdi. Patruljen oppretter sak på forholdet, og førerkortet er beslaglagt i saken, skriver politiet på Twitter.