Ute: Politiet hadde tre oppdrag natt til mandag. To i Flekkefjord og ett i Grimstad. Her patruljen på et annet oppdrag lokalt. Foto: Baard Larsen

Agder: Mange hendelser i vestre del av fylket i natt

Mens Grimstad hadde en relativt rolig natt til mandag, var det i Flekkefjord de største hendelsene fant sted.

– Det har ikke vært mange oppdrag gjennom natten, og bare ett i Grimstad. Den trafikkhendelsen var dere på. Ellers er det ikke loggført oppdrag i ditt distrikt.

Les også
Fikk frontruten smadret på E18

Dette forteller operasjonsleder Ronny Aateigen Andersen ved Agder politidistrikts operasjonssentral mandag formiddag. To hendelser fra vestre del av Agder er loggført.

– Min kollega Eyvind Formo, som jeg overtok vakten for rett før klokken 8, kunne melde om en relativt rolig natt til mandag, legger Andersen til.

Rett over klokken 6 kunne Formo melde om at nødetatene hadde rykket ut på en melding om røykutvikling fra en parkeringskjeller i sentrum av Flekkefjord, ved Verven.

– Brannvesenet melder at det brenner noe/varmgang i et teknisk rom el. De fikk raskt kontroll på situasjonen, og luftet ut. De som bor på adressen ble midlertidig evakuert ut, oppsummerer Formo klokken 06.36.

Litt over en time tidligere, klokken 5.10, kom det inn melding om et trafikkuhell på fv. 44 ved Sveigevika i Flekkefjord. En bil hadde gått i autovernet.

– Ingen personer i bilen når nød etatene kom til stedet. Det er materielle skader på bil og autovern. Litt redusert fremkommelighet, men bilberger er på vei, kan Formo opplyse rett før klokken 6.