Jerv-trener Arne Sandstø har fått tilbud om ny kontrakt med Jerv, og har akseptert.
Jerv-trener Arne Sandstø har fått tilbud om ny kontrakt med Jerv, og har akseptert. Foto: Arkiv

Tre nye år med Sandstø

Arne Sandstø har skrever under ny kontrakt med de gule og blå.

Klubben har tidligere bekreftet at de ønsker hovedtreneren med videre, og fredag ettermiddag kom bekreftelsen i form av en pressemelding.

Der står det at styret i FK Jerv har besluttet å tilby Arne Sandstø en treårskontrakt.

- Vi mener Arne er rett person for fortsatt å ha ansvaret for det sportslige på vår A-lagssatsning. Han bryr seg om FK Jerv som klubb og ønsker å bygge kultur samtidig som han vet at det må tas noen ekstra tak i hverdagen for at klubben skal kunne ta nye steg, står det i pressemeldingen.

- Vi i styret ønsker å være med på å skape en god og utviklende arena for alle våre fotballspillere i alle aldre samt alle våre tillitsvalgte og frivillige noe som videre kan skape begeistring for alle våre fotballsupportere og en lønnsom arena for alle våre sponsorer. I den sammenheng er vi meget fornøyde med å kunne fortsatt ha med Arne Sandstø på laget som en viktig nøkkelperson, står det videre.

- FK Jerv er en god arbeidsgiver og det er lett å trives i klubblokalene på Levermyr. Tett og godt samarbeid med daglig leder og klubbens styre, gir meg motivasjon som leder for det sportslige og med mulighet til å utforme planer og prosesser for klubbens sportslige fremtid. Selv om fokuset nå er tre poeng så ofte som mulig, er vi allerede godt i gang med planleggingen og kartleggingen av 2020. Vi ønsker å vokse som klubb, og legge et godt fundament for ny sportslig satsning. Dette kommer alle med hjerte for FK Jerv til å merke, og vi trenger så mange som mulig med på laget. Supportere, sponsorer, investorer og alle fra Grimstad som ønsker å assosiere seg med den største underholdningsscenen i byen. Samtidig som vi bygger klubb, sier Sandstø selv i pressemeldingen.