annonse

Tre nye år med Sandstø

ENIGE
ENIGE: Jerv-trener Arne Sandstø har fått tilbud om ny kontrakt med Jerv, og har akseptert. (Foto: Arkiv)

Arne Sandstø har skrever under ny kontrakt med de gule og blå.

Klubben har tidligere bekreftet at de ønsker hovedtreneren med videre, og fredag ettermiddag kom bekreftelsen i form av en pressemelding.

Der står det at styret i FK Jerv har besluttet å tilby Arne Sandstø en treårskontrakt.

- Vi mener Arne er rett person for fortsatt å ha ansvaret for det sportslige på vår A-lagssatsning. Han bryr seg om FK Jerv som klubb og ønsker å bygge kultur samtidig som han vet at det må tas noen ekstra tak i hverdagen for at klubben skal kunne ta nye steg, står det i pressemeldingen.

- Vi i styret ønsker å være med på å skape en god og utviklende arena for alle våre fotballspillere i alle aldre samt alle våre tillitsvalgte og frivillige noe som videre kan skape begeistring for alle våre fotballsupportere og en lønnsom arena for alle våre sponsorer. I den sammenheng er vi meget fornøyde med å kunne fortsatt ha med Arne Sandstø på laget som en viktig nøkkelperson, står det videre.

- FK Jerv er en god arbeidsgiver og det er lett å trives i klubblokalene på Levermyr. Tett og godt samarbeid med daglig leder og klubbens styre, gir meg motivasjon som leder for det sportslige og med mulighet til å utforme planer og prosesser for klubbens sportslige fremtid. Selv om fokuset nå er tre poeng så ofte som mulig, er vi allerede godt i gang med planleggingen og kartleggingen av 2020. Vi ønsker å vokse som klubb, og legge et godt fundament for ny sportslig satsning. Dette kommer alle med hjerte for FK Jerv til å merke, og vi trenger så mange som mulig med på laget. Supportere, sponsorer, investorer og alle fra Grimstad som ønsker å assosiere seg med den største underholdningsscenen i byen. Samtidig som vi bygger klubb, sier Sandstø selv i pressemeldingen.