annonse

Tre millioner kroner i underskudd for Jerv

AVLYST
AVLYST: Ulrik Berglann og resten av Jerv-guttene skulle møtt Bryne i Kvinesdal torsdag, men kampen er avlyst.

Torsdag skulle Jerv etter planen ha møtt Bryne i Kvinesdal og arrangert årsmøte på klubbhuset, men ingen av delene kommer til å skje. På det utsatte årsmøtet blir det lagt frem et millionunderskudd.

  • Martin Haugen

Kampen mot laget fra Jæren er avlyst på grunn av kulden, og årsmøtet er flyttet til 15. mars.

Sistnevnte opplysning er det klubben selv som kommer med i en pressemelding sent onsdag kveld, altså under et døgn før årsmøtet skulle ha startet.

"Hovedstyret i FK Jerv har idag besluttet å flytte årsmøtet to uker frem, til torsdag 15.mars kl 19.00. Årsmøtet flyttes som en følge av at ikke alle papirer var på plass innen tidsfristen i klubbens lover. All dokumentasjon/alle papirer vil ligge klare i god tid før 15. mars!", står det i pressemeldingen.

Adressa har tidligere skrevet at Jerv-styret legger frem et årsregnskap for 2017 med et stort underskudd, og at trener Arne Sandstø frykter at dette vil gå ut over A-lagets muligheter til å kjempe høyt på tabellen i år. Klubben har foreløpig ikke gått ut med hvor stort dette underskuddet er.

Adressa erfarer imidlertid at underskuddet er i størrelsesordenen tre millioner kroner. Dette fikk klubbens mange sponsorer opplyst under en samling i Jerv-regi på Kragerø spa onsdag.

Agderposten omtalte størrelsen på underskuddet onsdag. Onsdag formiddag ville styreleder i Jerv Per Gunnar Topland ikke kommentere saken ytterligere enn å vise til at det i årsmøteinnkallingen fortelles om et stort underskudd, og at årsmeldingen legges frem på årsmøtet.

Få timer senere ble det altså klart at årsmøtet arrangeres først 15. mars.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på gat.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.