Seier: Jarand-Mathias Vold Gunvaldsen tok to 2.-plasser i helgens norgescup i trial. Det var Sondre Haga fra Riska som vant begge dagene. På bildet ser vi også Håkon Pedersen fra Bergen som tok en 3. og 4. plass. Foto: Privat

Superhelg for trialgutta

Team Vold Gunvaldsen, som kjører for Grimstad Trialklubb, har vært på farten igjen, og her skriver de om norgescup-helgen på Karmøy.

Innsendt: Nok en super norgescup-helg for Team Vold Gunvaldsen er over for denne gang. Runde 3 og 4 ble arrangert på Karmøy rett på utsiden av Haugesund.

Guttene startet sterkt på lørdagen. Jarand-Matias lå på andreplass etter førsterunden kun tre prikker fra førsteplassen. En litt dårligere andrerunde satt en stopper for gulljakten, men han var veldig fornøyd med lørdagens resultat.

Jacob-Olaus lå lenger bak på førsterunden. Han tok seg sammen, og kjørte seg oppover resultatlista, og tok en fin 7. plass. Han var fornøyd med at han hentet seg godt inn på andrerunden.

På Karmøy: Brødrene Jarand-Mathias og Jacob-Olaus kjørte begge godt i helgens norgescup-runder. Foto: Privat

På søndagen startet Jarand-Matias litt svakere og han lå på tredjeplass etter første runde. På andrerunden fant han fram litt ekstra krefter og kjørte seg opp til nok en andreplass. Jacob-Olaus startet sterkt i motsetning til gårsdagen, og lå på 5. plass etter førsterunden. Han holdt den gode progresjonen ut i andrerunden og fikk sin beste plassering så langt i sesongen, med en 5. plass.

– Jeg er fornøyd med helgens resultat. Mye bra kjøring, men ikke helt fornøyd med søndagens førsterunde og lørdagens andrerunde, så der har jeg noe å forbedre. Mest fornøyd med snuoperasjonen jeg gjorde på søndagen. Jeg visste at jeg hadde mange prikker å ta igjen, så jeg gjorde mitt beste og det holdt til andreplass. Et godt resultat for sammenlagtresultatet, sier Jarand-Matias Vold Gunvaldsen.

Team Vold Gunvaldsen er veldig fornøyd med helgens resultater, og ser fram til NM-lag på Tau førstkommende helg. Der stiller alle tre brødrene Vold Gunvaldsen på lag for Grimstad Trialklubb, og går for gull.

Team Vold Gunvaldsen