Scoring: Kristoffer Tønnessen scoret sitt første mål for Start i kampen mot Mjøndalen søndag. Dette bildet er fra en kamp mot Jerv. Foto: Arkivfoto

Se målet til Tønnessen: - Gøy å score, men jeg er aller mest glad for at vi fikk tre poeng

Start sikret seg årets første seier i Eliteserien, da Mjøndalen ble slått 3-0 søndag kveld. En Grimstad-gutt sørget for hjemmelagets første mål.

Kristoffer Tønnessen har vært Start-spiller i ett års tid, og søndag kveld kom endelig hans første scoring for Kristiansand-klubben.

– Det er jo alltid gøy å score de få gangene det skjer, men jeg er aller mest glad for at vi fikk tre poeng i dag. Det var godt at det endelig skjedde nå, for det har buttet en del imot. Vi har spilt mye bra kamper, så det har vært tungt når det ikke har gitt utslag, så dette smakte, sier Kristoffer Tønnessen til Adressa.

Etter 20 minutter av kampen kom han seg fri på venstresiden etter en fin diagonalball fra Jesper Daland. Tønnessen dempet ballen på brystet og satte ballen hardt forbi Sosha Makani i Mjøndalen-buret, og scoret med det sitt første mål i Eliteserien.

– Jeg hadde bra timing på løpet og fikk en veldig god pasning av Jesper. Jeg fikk heldigvis en bra førstetouch, og alt lå til rette for å skyte fort. Det var en veldig bra scoring, veldig gøy å sette den.

– Hvordan skal målet feires?

– Det blir nok nokså rolig, for det er ny kamp om bare tre dager, så det er ikke tid til å skeie ut, ler han.

Start vant kampen 3-0. De andre målene ble scoret av Eirk Schulze og Steffen Lie Skålevik. Begge målene kom helt på tampen av kampen.

Start klatret med seieren opp til en 14. plass på tabellen.