Klubbskifte: Olav Hovstad har signert for Arendal fotball. Her med trener Roger Risholt. Foto: Arendal fotball

Olav Hovstad klar for Arendal

Midtstopperen forlater Express til fordel for de helhvite i øst.

Hovstad har vært en viktig spiller for feviklaget i 3. divisjon, men nå skal han altså spille et hakk opp i divisjonssystemet. Torsdag ble han klar for Arendal fotball i 2. divisjon.

Til tross for at han er fra Grimstad og er fostret opp i Jerv, har han ingen betenkeligheter med å ta på seg den helhvite drakten.

– Dersom du hadde sagt til meg for fem år siden at jeg kom til å signere for Arendal, så hadde jeg kanskje tvilt på om det kom til å skje. Men nå føles det helt riktig, og jeg er glad for at jeg får denne muligheten, sier Hovstad selv til Arendal fotballs egne nettsider.

Han skal spille under hovedtrener Roger Risholt, som også har bakgrunn fra Jerv i tillegg til en rekke andre klubber som spiller. Risholt har tro på at Hovstad vil finne seg til rette på nivået.

– Han er en tøff midtstopper som også har riktig mentalitet og konkurranseinstinkt. Han har en god pasningsfot og han kan fortsatt utvikle seg videre. Vi har vært opptatt av å få inn flere spillere med lokal tilhørighet, men samtidig må det være spillere som er gode nok og forstår hva som forventes av dem. Olav innfrir disse kravene, sier treneren.