annonse

Motstanderen i bilulykke - Havnaa får ny utfordring i siste liten

MOTSTANDER
MOTSTANDER: Daniel Venci blir motstander for Kai Robin Havnaa. (Foto: Team Daniel Venci)
HJEMKOMSTEN
HJEMKOMSTEN: Kai Robin Havnaa er klar for sin første proffkamp på hjemmebane.

Kai Robin Havnaa, som lørdag bokser sin første proffkamp på hjemmebane, må nå forberede seg på nok en ny motstander.

  • Martin Haugen

Den tidligere Grimstad bokseklubb-bokseren skulle egentlig ha møtt Gezim Tahiri, men ifølge en pressemelding fra Team Sauerland er han forhindret fra å delta i lørdagens store stevne i Sør amfi på Myra.

Årsaken: østerrikeren skal ha havnet i en bilulykke.

Tahiri erstattet i januar Marino Goles, som trakk seg med en kneskade.

Nyheten betyr at Havnaa nå møter Daniel Vencl, som står med ni proffkamper. Av disse har han vunnet seks, alle på knockout.

Havnaa har på sin side gått elleve kamper, og har vunnet ni på knockout.

HJEMKOMSTEN
HJEMKOMSTEN: Kai Robin Havnaa er klar for sin første proffkamp på hjemmebane. Foto: -

I sine tv-sendte proffkamper pleier Havnaa å bli introdusert som å være fra "Grimstad, Norway", selv om han opprinnelig er fra Risør. Han har imidlertid sterke bånd til Grimstad, og her har han både startet klesbutikk i gågaten og ikke minst bokset i flere år i Grimstad bokseklubb.

På hjemmesiden til Team Sauerland står Havnaas bosted oppgitt som Grimstad, og på lørdag skal han altså for første gang bokse en proffkamp på hjemmebane. Stevnet har også passende nok fått navnet "The homecoming", og går av stabelen i Sør amfi lørdag kveld.

- Dette er en ny utfordring for meg, men en jeg vil være forberedt på. De neste dagene vil bli brukt til å tilpasse planene våre til Venci. Han ser ut som en tøff kar som alltid er i god form, men ingen skal slå meg foran hjemmepublikummet mitt, forsikrer Havnaa i pressemeldingen.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på gat.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.