Presset: LSK har hatt en tøff start på sesongen og, og ligger på en 9. plass på tabellen, 3 plasser bak Jerv. Det faller ikke i god jord hos LSK-supporterne. Foto: Anna Torp Kvasjord

Lillestrøm-spillerne fikk et ublidt møte med egne fans etter Jerv-kampen

Mens Jerv-spillerne fikk applaus av sine fans etter 2-2-kampen mot Lillestrøm fredag kveld, var det noe langt mindre hyggelig som ventet LSK-spillerne da de kom hjem til Åråsen.

Politiet måtte nemlig sende tre patruljer for å beskytte LSK-spillerne mot sine egne supportere på Åråsen stadion, da de kom hjem natt til lørdag. Det er VG som skriver om hendelsen.

De skriver at rundt 20 misfornøyde Lillestrøm-supportere ventet på Åråsen stadion natt til lørdag, da spillerne kom hjem etter kampen mot Jerv, en kamp som endte uavgjort 2–2. Supporterne skal ha oppført seg truende mot spillerne, og noen av dem var maskerte.

– De fulgte smittevernreglene, er det ikke det man sier? Det kjennes alltid truende når det er folk som er hissige på spillerne og vil ta seg inn på stadion, sier sportskoordinator i LSK Tor Arne Solberg til VG. Han var til stede under hendelsen.

Politiet sendte ifølge VG først én patruljebil til Åråsen, men måtte sende ytterligere to til, da personene ikke fulgte politiets beskjed om å fjerne seg. Ifølge operasjonsleder var det en amper stemning.

– Vi tok høyde for at det skulle bli tumulter, så vi sendte nok biler i tilfelle det skulle skje. Men de tok til vettet, det som var der, sier operasjonsleder Gisle Sveen i Øst politidistrikt til VG.