annonse

Klubben bekrefter: Berglann og flere andre ferdig i Jerv

FERDIG
FERDIG: Ulrik Berglann ble en favoritt hos fansen i Jerv. Nå er han ferdig i klubben.

Jerv bekrefter onsdag kveld det mange har spekulert i. Hurtigtoget Ulrik Berglann har spilt sin siste kamp for klubben.

  • Martin Haugen

Det melder klubben på sin egen nettside. Fra før er det kjent at kaptein Glenn Andersen takker for seg og legger fotballskoene på hylla.

"Ulrik Berglann er også ferdig i Jerv etter tre år i gult og blått. Han fikk totalt 99 offisielle kamper for klubben, og man kan være sikker på at han gitt 100% i samtlige av dem! Takk for nå, Ulrik!", står det på nettsiden.

Helten fra kvalikkampen i Kristiansund, Alexander Lind, er som kjent også ferdig i Jerv, etter at skader satte en stopper for den hardtarbeidende spissen.

Også ytterligere to spillere er ute av klubben, leser vi på fkjerv.no:

"Låneavtalen med den finske keeperen Marc Nordqvist har gått ut, og han har derfor reist tilbake til IFK Mariehamn og Finland. Kontrakten med amerikanske Sean Ugo Okoli har også gått ut, og han har dermed reist hjem til statene igjen. Vi takker disse to for deres innsats i Jerv!"

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på gat.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.