Spiss: Ikhsan Fandi Ahmad fra Singapore meldte overgang fra Raufoss til Jerv 5. oktober 2020. Her er han avbildet i Raufoss-drakt. Foto: Hidayathrulz

Jerv sikret seg ny spiss på deadline day

Mandag kveld klarte Jerv å få inn en siste nyrekruttering før overgangsvinduet stengte.

Det har de siste dagene vært snakk om at klubben jobbet for å få inn enda en ny spiller i troppen, og nå er det altså klart.

– Etter intens jobbing helt ut til sluttsignalet på «beryktede» deadline day er vi meget fornøyde med å ha kommet til enighet med Raufoss om Ikhsan Fandi Ahmad. Den 21 år gamle landslagsspilleren fra Singapore har vært i flere klubbers søkelys, og FK Jerv er stolt over å komme til enighet om en lang kontrakt med den offensive spilleren, står det i en pressemelding fra klubben sendt ut kl 00.38 natt til tirsdag,

Fandi kom til Raufoss foran 2019-sesongen, og var i flere klubbers søkelys før sommeren i 2020. Blant annet var han på prøvespill i Start i mars, hvor han ifølge Fædrelandsvennen imponerte. Han står med totalt syv nettkjenninger på 39 kamper for Raufoss.

Nå skal den 21 år gamle angriperen altså spille for Jerv og slutter seg til troppen som reiser til Hamar før onsdagens kamp.

Med i troppen allerede onsdag

– Spilleren gleder seg stort til å møte sine nye lagkamerater, når han møter dem på spillerhotellet på Hamar i morgen. Han reiser deretter til Grimstad med resten av troppen etter kampen onsdag, og gjør seg klar til å møte nettopp Raufoss og gamle lagkamerater førstkommende lørdag på sin nye hjemmebane, opplyser Jerv.

Forsterker: Arne Sandstø og co. i Jerv henter en ny spiller på tampen av overgangsvinduet. Foto: Thomas Skjeggedal Thorsen

Hovedtrener Arne Sandstø sier følgende:

- I Ikhsan Fandi får vi inn en ung, lovende og ettertraktet spiller. Han er sterk på hodet, god med ball, er kvikk og en god avslutter. Vi har sikret oss en allerede god spiller med et spennende potensiale.

Ikhsan Fandi vil ikle seg med trøyenummer 99 og har underskrevet på en avtale ut 2022-sesongen.