Overtar: Erik Krokvik leies ut fra Jerv til Express, for å trene Feviklaget i tredjedivisjon. Her avbildet i en annen anledning. Foto: Thomas Skjeggedal Thorsen

Jerv-mann blir ny hovedtrener for Express

– Etter en lang og god prosess er endelig ny hovedtrener for vårt herrelag i fotball på plass, melder IL Express på sin Facebook-side.

– For fotballsesongen 2022 har vi inngått en avtale med FK Jerv om å leie Erik Krokvik som hovedtrener for vårt flaggskip i 3. divisjon, opplyser Fevikklubben i et Facebook-innlegg lørdag ettermiddag.

– Erik kjenner lokalfotballen svært godt og vil tilføre oss kompetanse som vi tror skal være med å legge til rette for god videre utvikling for våre fotballspillere, skriver de videre.

Les også
Dette skjer med Roy Ludvigsen etter nyttår

Express opplyser at Krokvik «kommer til å fortsette som utviklingsansvarlig i FK Jerv og gjennom å kombinere de to stillingene vil vi sammen med FK Jerv skape en spennende og unik utviklingsarena for alle fotballspillere over 16 år øst i Agder».

– Vi ønsker Erik hjertelig velkommen til klubben vår og nå gleder vi oss virkelig til å komme i gang med sesongoppkjøringen. Det kommer til å bli en underholdende sesong på Fevik Stadion, varsler IL Express.

Erik Krokvik overtar treneransvaret etter Roy Ludvigsen, som avsluttet sitt engasjement med Express til nyttår.