Styrker laget: Trener Arne Sandstø mener at Jerv nå får en ung offensiv midtbanespiller med gode allroundkvaliteter i Stabæks Jesper Isaken. Foto: Thomas Skjeggedal Thorsen

Jerv henter forsterkning fra Stabæk

Jerv sliter med skader. Men nå får Sandstø og co styrket laget.

Både Diego Campos og Thomas Kok er ute med skade. Det samme er Håkon Suggelia. Men fredag ettermiddag kunngjorde daglig leder Trond Christoffersen en nyhet. Inn kommer den 20 år gamle Jesper Isaken på lån fra Stabæk.

«I lys av skadesituasjonen som har oppstått, nå også etter at overgangsvinduet lukket - er vi veldig fornøyde med å ha kommet til enighet med Stabæk og Jesper Isaksen om en låneavtale. Den snart 21 år gamle midtbanespilleren kom til Stabæk før 2020-sesongen fra Kristiansund, og har vært involvert i 9 kamper», melder klubben.

Offensiv spiller

Med stor konkurranse på midtbaneplass, har Stabæk et ønske om at spilleren skal spille mest mulig førstelagsfotball utover høsten.

- Jesper er en ung offensiv midtbanespiller med gode allroundkvaliteter. Han er uredd og har trøkk i spillet, sier Arne Sandstø om Jervs nye spiller.

Gleder seg til å bidra

- Jeg ser virkelig frem til å ta på meg Jervdrakta og komme igang med kamper for klubben. Dette er en fin mulighet for meg til å spille førstelagsfotball på et bra nivå, og jeg er klar til å bidra 100% fra første spark på ballen, sier Jesper Isaksen selv.

Jesper Isaksen (21 år) har vært involvert i Eliteseriespill både for KBK og Stabæk, og tar nå med seg verdifull toppfotballerfaring til høstsesongen i Jerv.

Isaksen vil ikle seg trøye nummer 22 og er med i troppen som møter Raufoss på Levermyr lørdag.