Volleyball: Dag Yngve Jørgensen inviterer til volleyballspilling tredje juledag. Foto: Arkivfoto

Inviterer til volleyballspilling i jula

Dag Yngve Jørgensen inviterer folk til å bli med å spille volleyball i Grimstadhallen tredje juledag. Her er alle velkomne.

– For rundt 25 år siden så var det stor turnering i Holvikahallen i jula. Da det tok slutt så samlet vi oss en del spillere bare for å spille litt og ha det gøy i jula. Det er noen år siden nå, så nå tenkte jeg det var på tide å ta opp den tradisjonen igjen. Det er hyggelig å gjøre noe slik nå når så mange kommer hjem til jul, sier han.

Tredje juledag klokken 12 er derfor alle som har lyst til å spille litt volleyball hjertelig velkomne til Grimstadhallen.

– Jenter, gutter, damer og menn er hjertelig velkomne til å være med å spille. Man trenger ikke å være noe profesjonell for å bli med, her handler det om å ha det gøy. Og så er det jo litt godt å få trimmet og beveget seg litt i jula også, ikke bare sitte inne og spise julemat, sier han.

Dag Yngve Jørgensen står for kostnaden det er å leie hallen i to timer, men han sier at hvis noen av dem som blir med har lyst til å være med å bidra med en slant eller to, så er det selvsagt hyggelig.