Hjemmekamp: Lørdag spiller Amazon ny hjemmekamp på Levermyr, og håper på godt oppmøte. Foto: Helge N. Olsen

Inviterer til fotballfest og Solskjær-debut

Amazon Grimstad FK tar imot Aafk Fortuna på Levermyr i dag kl 16. I forkant av kampen har klubben gått bredt ut og invitert til fotballfest på Levermyr.

Innsendt bidrag: Klubben har sendt ut invitasjon til omkringliggende fotballklubber og invitert lag til kamp. Det er også lyst ut en konkurranse, og det laget som heier best/mest kan vinne en premie for hele laget med 1 time på Skyland i Arendal. Så da er det spennende å se om lokale lag tar utfordringen og møte opp til 1. divisjonskamp på Levermyr i håp om å vinne en time moro for laget sitt.

Amazons motstander denne lørdagen er AaFK Fortuna fra Ålesund. Laget signerte nylig en ny spiller med et velkjent fotballnavn, Karna Solskjær. Hun er datter av Ole Gunnar Solskjær som mange kjenner som tidligere landslagsspiller og trener for Manchester United. Hans datter spilte også for Unitidet før hun nylig signerte for AaFK Fortuna. Hennes debut i norsk toppfotball blir dagens kamp i 1.divisjonsoppgjøret mot Amazon Grimstad FK. Og hvem vet – kan det være at det dukker opp en kjent fotball-pappa på tribunen denne lørdagen på Levermyr?

Uansett, Amazon Grimstad FKs A-lag er klare for kamp og for å kjempe om tre poeng på hjemmebane.

– Nå har det buttet litt imot de siste kampene, men jeg vet at jentene nå er tent for ta poeng på hjemmebane, sier styreleder Kai Arne Halvorsen. Og kommer samtidig med en oppfordring om å stille på kamp å heie på laget. I ettermiddag håper vi på skikkelig fotballfest på Levermyr, avslutter styrelederen.

Amazon Grimstad FK