Glad gjeng: Express var selvsagt svært glade for å sikre seg seieren på det nye kunstgresset. Foto: Express

Innviet sin nye bane med seier

Express' G19-lag fikk æren av å spille første kamp på den nye banen RSA Bil Arena tirsdag kveld. Det endte med seier over Risør.

Innsendt: Kampen var ikke gammel før den første ballen lå i nota bak Risørs keeper. Målet ble satt inn av Fredrik Gundersen, etter sterkt og godt spill av Express.

Les også
Får nytt kunstgress og skifter navn på banen

Hjemmelaget fortsatte å presse Risør høyt frem på banen, men uten flere mål. I stedet var det Risør som utlignet til 1- 1. Express våknet etter utligningen og spilte seg frem til et par fete muligheter. Omgangen ebbet likevel ut til 1- 1.

Peptalk: Spillerne får instrukser fra treneren. Foto: Express

Frustrasjon og glede

Express startet andre omgang som den første, ved å presse gjestene høyt frem på banen. Det var utrolig at det ikke ble flere mål i denne start-fasen. Utover i omgangen virket det som at hjemmelaget ble litt frustrerte. Risør kom mer inn i spillet, men også de ble tannløse foran mål.

Målscorere: Markus Naro og Fredrik Gundersen scoret Express' mål. Foto: Sigmund Siljan

Nok var nok da Fredrik Gundersen tok kampen i egne hender. Fredrik kom seg frem fra høyresiden og la en suser forbi keeperen og i mål, og Express gikk opp i ledelsen 2-1. Men hjemmelaget var ikke fornøyd med det. Få minutter senere økte hjemmelaget til 3 -1 på straffespark, sikkert satt inn av Markus Naro. Dermed ble det 3-1-seier til Express.

Sigmund Siljan

Debutanter: Ungguttene Simen Birketvedt og Lukas Skogsfjord fikk sine debuter for Express' G19-lag. Foto: Express