Torsdag startet det med innledende skyting i LS-innendørs, hvor utøverne er i aksjon fra klokken 15.25 og til ca. klokken 22. Hele ti imenesinger er påmeldt til årets stevne. Det er en flott økning fra i fjor da seks skyttere var med.

Totalt er hele 2457 skyttere påmeldt til stevnet i Stjørdal. Det er en pen økning fra i fjor da 1584 skyttere var med. Siden i fjor er stevnet for øvrig utvidet med en dag for å kunne ta imot enda flere skyttere meldes det fra arrangørhold til «Norsk Skyttertidende».

Klare: Her ses de fleste imenesingene som deltar i innendørs landsskytterstevne i Stjørdal. Bak fra venstre Ingvald F. Ekra, Inge Storenes, Anders Edvin Gusdal,Geir Atle Metveit og Helene Storenes. Foran sitter Helena Metveit, Silje Metveit med maskotten Sondre Storenes samt Kristian Storenes. Kåre Storenes og Anders Metveit var ikke tilstede da bildet ble tatt. Foto: Pål Repstad

H.M. Kong Harald gjester stevnet søndag 4. februar, og skal overvære kåringen av historiens andre landsmester i skyting.

Landsskytterstevnet innendørs kårer landsmestre i 9 mesterskap fra 11 år til eldste klasse med skyttere over 73 år. Det frivillige Skyttervesen (DFS) innførte i fjor Landsskytterstevnet innendørs på vinteren.

– Det er selvfølgelig stor stas og ekstra høytidelig at Kong Harald V, som Det frivillige Skyttervesens høye beskytter, skal være til stede når landsmesteren i senior skal kåres søndag ettermiddag. Kongen skal også følge den avgjørende finalen for skytterne i klasse rekrutt (11-13 år) og eldre rekrutt (14-15 år), forteller kommunikasjonssjef Terje Vestvik i DFS.

Fullstendig oversikt og resultater finner du her:

https://dfs.no/landsskytterstevnet/article/tidsplan-finaler-soendag-4-februar