Mandag kveld reiste feviklaget til Kristiansand for å møte Våg i kvalifisering til årets cup.

Kampen åpnet også riktig bra for de røde og blå, for i det 24. og 27. minutt sørget Leander Thelle og Kristian Eriksen for en tidlig 2–0-ledelse.

Etter pause reduserte Våg og jaget utlikning. Lenge så det ut til at Express skulle holde ut, men helt på tampen kom både 2–2 og et rødt kort til feviklagets Daniel Lønning, som fikk sitt andre gule.

Sen avgjørelse

Dermed ble det ekstraomganger, hvor hjemmelaget presset på med en mann mer. Det var imidlertid Express som skulle trekke det lengste strået da Bernard Twumasi satte inn det avgjørende målet i det 110. minutt.

– En helt sinnssyk kamp, mener Magne Aslaksen, som er daglig leder i Express fotball.

Seieren gjør at Express avanserer til neste runde i cupkvaliken, hvor de møter Randesund hjemme på Fevik 26. mars.