Emma Sæbø sendte Sogndal FK tidlig i ledelsen på Fosshaugane campus onsdag ettermiddag. Lagene gikk i garderoben på stillingen 1-0 etter første omgang.

Anna Grindhaug scoret og doblet ledelsen for vertene ti minutter ut i andre omgang. Ingen av lagene maktet å få ballen i mål etter dette. Dermed ble sluttresultatet 2-0.

– Førsteomgang er en jevn omgang der Sogndal scorer på kampens første sjanse i en glimrende kontring. Dessverre kommer vi ikke nærmere enn en heading i tverrliggeren, oppsummerer Amazons assistenttrener Andreas Kristoffer Berge.

Offside?

Etter hvilen fikk laget nok en gang en dårlig start da Sogndal satte inn 2-0 på det som ifølge Berge burde vært annullert for offside etter å ha sett videobildene. Han erkjenner at hjemmelaget vant fortjent.

– De er bedre enn oss i alle faser av spillet. De er best taktisk, teknisk og fysisk i dag, de løper mer enn oss, trykker til hardere i duellspillet og vinner dermed mest dueller. Sogndal kommer til å ta jevnt og trutt med poeng fremover. For vår del må vi glemme kampen og komme tilbake på nivået vi har vist de siste kampene, for i dag presterte vi et stykke unna det vi vet vi kan, dessverre.

Etter onsdagens kamp er Sogndal FK på tolvteplass på tabellen med ni poeng, mens Amazon Grimstad ligger på tiendeplass med ti poeng.

Neste kamp for Amazon er hjemme mot Haugesund søndag.