Norsk Toppfotball, Toppfotball Kvinner, Norsk Ligafotball og OBOS har nemlig kjørt i gang en konkurranse om å kåre «Årets fotballfrivillig» i Norge.

Denne konkurransen har allerede vært i gang en stund, med avstemming og innsending av forslag på kandidater. Og det er her grimstadmannen og Jerv-ildsjelen Bjørn Inge Jørgensen har gjort seg bemerket. Han har nemlig kommet opp på listen over de topp 20 mest ivrige fotballfrivillige i hele Norge.

Konkurrerte mot 200 andre

Dette har han klart i konkurranse med over 200 andre ildsjeler som har blitt nominert i den samme konkurransen. Over 11.000 stemmer har kommet inn i konkurransen så langt, og det er altså etter at disse stemmene er talt opp, at Jørgensen gjør det så bra. Det har også medført at han står på listen over de 20 mest ivrige ildsjelene i hele Norge som har fått flest stemmer.

Dette gjør igjen at han har sikret 10.000 kroner til klubben i hans hjerte, nemlig Jerv. Det som gjenstår nå er å se hvordan det går videre i konkurransen, og om Jørgensen kan vinne det hele eller ei. Dersom han skulle komme til finalen, konkurrerer han om både heder og ære, og ikke minst gavekort til vinneren selv på 15.000 kroner og 30.000 kroner til klubben.

Nå oppfordrer derfor klubben flest mulig til å stemme på Jørgensen.

– Hyggelig å bli satt pris på

– Det er jo hyggelig å bli satt pris på, sier ildsjelen til Agderposten, som også skriver om denne saken.

– Det hele kom overraskende på, men nå har jeg troa. Men viktigere enn meg er klubben. Sånn er det alltid, sier han til avisen.