Petter Sjåholm Melø (29) var hovedtrener for 2. divisjonsklubben Træff. Nå skal han ta fatt på jobben som assistenttrener i FK Jerv.

- Jeg måtte gi meg som fotballspiller når jeg var 19 år på grunn av skader. Etter dette trente jeg aldersbestemte lag i Træff. Dette gjorde jeg et par år før jeg flyttet til Oslo.

Her studerte Melø coaching og idrettspsykologi på NIH og trente aldersbestemte lag. I 2020 tok han steget videre og ble hovedtrener for Træff da de spilte i 3. divisjon. Etter en tid med pandemi rykker vi opp til 2. divisjon og fikk i fjor 6. plass i 2. divisjon, forteller han i en pressemelding.

Han er imponert over det Jerv har fått til de siste årene, og ser likheter mellom moldeklubben Træff og Jerv. Han synes det er vemodig å forlate gamleklubben, men gleder seg til å utvikle seg som trener på på et høyere nivå i Jerv.

Fortsetter: Thomas Sandstø (26) er assistenttrener ut 2024. Foto: FK Jerv

Fortsetter

Det er også klart at Thomas Sandstø (26) fortsetter som assistenttrener ut 2024. Bergenseren kom til Jerv i mai i fjor og trives i Grimstad som en del av trenerteamet til Jerv.

– Dialogen om videre ansettelse ble gjort før ferien i desember. Dette var ikke noe å lure på. Etter som jeg trives veldig godt med gjengen på kontoret, på huset og med spillergruppen ønsker jeg sterkt å fortsette i Jerv. Det er en fin gjeng jeg er i og ikke minst er det en veldig koselig by, sier han.