– Er du født mellom 2011 og 2017 kan du nå få spille gratis i Amazon Grimstad og Imås. Styret i både Amazon og Imås har besluttet at nye spillere født 2011–2017 skal få spille gratis ut året, melder Amazon Grimstad FK på sine nettsider.

– De som melder seg inn i klubben nå får med det gratis medlemsavgift og treningsavgift ut 2023, står det videre å lese.

Samarbeid: De to lokale klubbene har felles, aldersbestemte jentelag. Her fra en Amazon-kamp, hvor Imås-spillere var heiagjeng. Foto: Arkiv/Martin Haugen

– Dette er et grep vi gjør for å få inkludert flere jenter til å prøve ut fotball. Vi håper så mange som mulig vil prøve seg og finne gleden i fotballen, sier BU-leder i Amazon Grimstad FK, Nicklas Berglund.

Amazon Grimstad FK har sammen med Imås IL en stadig voksende barne- og ungdomsavdeling med over 200 aktive jenter, og vi ønsker å tiltrekke oss fotballspillende jenter på alle alders- og ferdighetsnivåer slik at de kan utvikle seg i klubben.

– Vi har et velfungerende samarbeid med Imås for å legge til rette for at flest mulig jenter spiller fotball – lengst mulig, påpekes det.

– Vi håper dette kan bidra med å skape litt blest rundt jentefotballen i Grimstad. Imås og Amazon har et godt samarbeid i hele barne- og ungdomsfotballen med ti rene jentelag fra syv år opp til 17, sier sportslig leder i Imås, Esben Bjellerås.

Du kan melde deg inn via lenken HER for Amazon, og eventuelt HER for Imås.