Bekkvik sendte Trauma foran da han satte inn 1-0 etter 17 minutters spill, og samme spiller scoret igjen da han gjorde 2-0 et kvarter før sidebytte.

Lagene gikk av banen på stillingen 0-2 til pause, og andre omgang i kampen mellom de to topplagene i 4. divisjon, ble spennende.

Gule kort

Seks minutter etter hvilen reduserte Express ved Marius Alfsen. Bekkvik fikk sitt hattrick etter 63 minutter. Etter 80 minutters spill reduserte Noah Sebastian Lunden til 2-3 for Express.

Det ble ikke mer nettsus for lagene. Dermed endte kampen 2-3.

Express' Henrik Pedersen Svendsen og Alexander Løvdal Tahmasebi Pour pådro seg gult kort. For Trauma fikk Ali Hossainy gult kort.

Ble værende på tredjeplass

Express har tapt sine to siste kamper. Etter lørdagens kamp er de på tredjeplass på tabellen med 47 poeng, mens Trauma ligger på fjerdeplass med 44 poeng.

Neste runde byr på spennende utfordringer for begge lag. Trauma spiller neste kamp mot Torridal 21. oktober, mens Express bryner seg på Vindbjart 2 to dager senere.