Anna Torp Kvasjordanna@gat.no

På Svabergets Facebook-side sier goalgetteren som har nettet hele 16 ganger for Jerv i serien i år, at han gjerne står med supportergjengen om han ikke blir spilleklar til søndagens oppgjør.

– Jeg er ikke så glad i å heie og synge, men hvis jeg ikke er med i troppen så vil jeg gjerne stå sammen med Svaberget. Det er utrolig kjedelig hvis jeg ikke får spille, for jeg elsker å spille toppkamper som dette. Men slik situasjonen er nå så ser det stygt ut for spill for min del, forteller Wilhem Pepa til Adressa.

MR-undersøkelse

Det er over 14 dager siden at den lille spissen pådro seg en slags kink eller låsning i nakken da han headet på en trening der de trente på avslutninger. Etter det har han hatt mye vondt.

– Jeg kjente det veldig godt i kampen mot Ørn Horten, og i dagene etterpå, men så kom det seg litt igjen to dager før kampen mot Asker. I den kampen fikk jeg noen nye smeller, og da slo jeg det litt opp igjen. Det vil liksom ikke bli bedre det her, sier han.

– Det er aller verst etter at jeg har sovet, og så går det seg litt til utover dagen. Jeg har vært på MR, og får nok vite resultatene fra den i kveld når jeg skal til behandling, sa han til Adressa fredag.

At Pepa kanskje må stå over toppkampen mot Kongsvinger på Levermyr irriterer han veldig, selv om han mener det ikke har noen betydning for laget.

– De klarer seg nok uten meg. Det er mange gode spillere på laget, men selvsagt hadde det vært veldig gøy å få spilt. Slike toppkamper er ekstra morsomme å spille, sier han. Pepa har vært litt til og fra treningene til Jerv i det siste på grunn av skaden, og denne uken har han kun trent en dag.

– Jeg har trent lite denne uka, men om jeg skulle bli spilleklar så har ikke det noen betydning. Jeg er relativt lettrent, så jeg har nok ikke mistet så mye form på det lille avbrekket, påstår han.

Uheldige

Uansett om han får spille selv eller ikke, Wilhem Pepa tror at Jerv kommer til å reise kjerringa og vinne i søndagens kamp.

– Det blir en tøff kamp mellom to gode lag. Vi må bare få til det vi var så gode på tidligere i sesongen, det at vi var så trygge defensivt, og så bra offensivt, sier han.

– Dere har spilt to kamper på rad der dere nærmest har kollapset de siste 20 minuttene. Hvordan skal dere unngå at det skjer i denne kampen?

– Jeg tror det bare er tilfeldig det som har skjedd i de to siste kampene. Vi må ikke la oss stresse av det, for i forrige kamp mot Asker var vi veldig gode, og vi var bare litt uheldige med at de scoret på de få sjansene de hadde på slutten av kampen. Det var langt verre mot Ørn Horten, da spilte vi rett og slett ikke særlig bra. Jeg tror bare vi må gjøre det vi vet vi kan gjøre, så blir det seier i helgen, sier spissen.

– Hva betyr det for laget at toppscoreren og kapteinen kanskje ikke er å finne i lagoppstillingen?

– Det tror jeg ikke er noe problem. Det er så mange gode spillere på laget vårt, så det går helt fint, avslutter spissen.

Kampen på Levermyr starter klokken 16 på søndag.