Henrik Haus sendte Vigør i ledelsen da han satte inn 1-0 etter 27 minutter, men hjemmelagets Ardin Qorraj ble sendt tidlig i dusjen med rødt kort bare ni minutter senere.

Deretter var det Express’ tur Mateusz Radgowski satte inn et straffespark etter 45 minutters spill. Lagene gikk i garderoben til pause på stillingen 1-1.

Kunne juble til slutt

Express jobbet på for å sikre seieren, og tok ledelsen ved Sarfo Twumasi åtte minutter før slutt. Det ble ikke mer nettsus for lagene. Dermed endte kampen 1-2, og Express har dermed heng på tabelltoppen i 4. divisjon.

– Å det var en deilig seier, strålende laginnsats av guttene, kommenterer Magne Aslaksen i Express på Facebook etter kampen.