Marius Alfsen ga Express ledelsen etter et kvarter, og Alexander Løvdal scoret og doblet ledelsen for Express. Ni minutter senere reduserte Vindbjart 2 ved Adrian Aas. Etter 32 minutter scoret Løvdal igjen da han gjorde 3-1, og Express rykket ytterligere ifra da Alfsen økte ledelsen ti minutter senere. Etter halvspilt kamp var stillingen 1-4.

Økte ledelsen

Frode Ruberg Kristiansen økte ledelsen da han satte inn 5-1 fire minutter etter hvilen. Det ble ikke scoret flere mål før dommeren blåste i fløyta for siste gang. Kampen endte dermed med en overbevisende 5–1-seier for Express.

Express på tredje

Etter mandagens kamp ligger Express tredjeplass på tabellen med 50 poeng, og har nå tre poeng opp til Jerv 2 på andreplass. De gule og blå møtte Våg på bortebane mandag, og den kampen endte 2–2. Det er Vigør som topper tabellen med 57 poeng.