Sesongens siste kamp endte med 8-1-seier til Express over Giv akt på Fevik mandag kveld.

Marius Alfsen sendte Express i føringen etter 16 minutters spill, og et kvarter før hvilen doblet Express ved Alexander Løvdal Tahmasebi Pour. Patrick Sangvik økte til 3-0 for Express seks minutter senere, slik at hjemmelaget

Bernard Sarfo Twumasi satte ballen i nettet og økte ledelsen til 4-0 for Express, og Express' Mateusz Radgowski scoret fra straffemerket etter 73 minutter.

Keeper i angrep

Sju minutter senere økte avstanden mellom lagene da hjemmelagets keeper Marius Aagre Larsen fikk prøve seg som spiss og satte inn 6-0. Express økte ledelsen da Erik Gjerstad Beisland satte ballen i nettet sju minutter før slutt.

Express rykket ytterligere ifra da Noah Sebastian Lunden økte ledelsen rett etterpå. Etter 90 minutters spill ble avstanden mellom lagene redusert da Ole Christian Jørgensen reduserte til 1-8. Like etterpå blåste dommeren i fløyta for siste gang. Den endelige stillingen ble 8-1.

Dermed er årets sesong over for Express, som endte på en sterk andreplass med 53 poeng.