– Det ble mye baller i været i dag på en fryktelig humpete og isete bane. Det var ikke på et slikt underlag vi ville at denne kampen skulle spilles på, men nå ble det slik, sier han.

Banen var svært hard, og det var glatt å løpe der.

– Vi kom ikke nedi med knottene skikkelig. Det var ikke farlig å løpe der, men man måtte tenke seg litt om ut på der, og det var ikke så fristende å ta noen sklitakling akkurat, sier han.

Rasende var han også da Start tok føringen ved Mads Stokkelien etter 19 spilte minutter.

– Jeg var sinna. Der skal ikke keeperen vår gå ut. Øyvind (Knutsen) tok sin vurdering på det der og da, men det var en feil vurdering. Slik er det av og til, sier Andersen.

Han var derimot glad da Ohi Omoijuanfo scoret Jervs utligningsmål fire minutter før fulltid, og resultatet ble 1-1. Det mener han er et godt utgangspunkt, selv om Start fremdeles er storebror.Før kampen uttalte han til pressen at Start er store favoritter til å ta hjem dette, og det står han fortsatt ved.

Mener Start er store favoritter

– 1–1 er et greit utgangspunkt, men Start er fremdeles store favoritter. De er et Tippeliga-lag, mens vi er et middelmådig OBOS-ligalag. Men det blir spenning til siste slutt, sier han.

– Hva gjør du nå fram mot kampen på onsdag?

– Det blir nokså normale dager fram mot onsdag, men i dag skal jeg hjem og feire bryllupsdagen med kona mi. Det var bra det ikke ble tap, smiler han.