Tirsdag melder klubben at portugisiske Samuel Pedro er klar for spill i gult og blått.

– Samuel er en spennende spiller. Han er en ung kant/spiss som er god en mot en og har veldig høye tall på antall driblinger per kamp. Det er en spiller vi har stor tro på og som kan skape ubalanse i motstanderlaget. Han signerer en toårsavtale for oss, sier daglig leder Jon Ole Reinhardsen i en pressemelding.

– Samuel er en spiller med stort potensial. Vi har kjøpt ham fra klubben NK Olimpija Ljubljana, som i er den øverste divisjonen i Slovenia, sier Reinhardsen

Han tror nysigneringen vil være en publikumsspiller.

– En kjapp spiller som tør å utfordre, mener Jerv-sjefen.

Vil vise seg frem

– Jeg har stor tro på at det kommer til å bli en veldig fin opplevelse det å spille for Jerv. Jeg håper på å notere meg med mål og kunne bidra godt i laget. Jeg tror at Norge og Jerv er den rette klubben for meg nå. Det at jeg kan vise den beste siden av meg som både spiller og person, sier spilleren selv.

– Hva er dine sterke sider som spiller?

– Jeg er en spiller som tør å utfordre og er god en mot en. Jeg er også rask og har et godt skuddbein. Jeg gleder meg til å spille her, sier Pedro.

Portugiseren har vært i Norge en gang tidligere.

– Det var da jeg var 14 år gammel. Benfica ringte meg og inviterte meg med på Stabæk Cup. Så dette er faktisk andre gang jeg er i Norge, forteller 21-åringen.