– Rådet fra Glenn funket. Han sa at jeg måtte holde øynene på ballen. Det gjorde jeg, og det var herlig å se ballen gå inn, forteller Tobias Collett.

Sist søndag fikk han tillit fra start for aller første gang i sin karriere på dette nivået. I dag ble han helt på Høddvoll.

– Det er egentlig ganske sykt det her, og det tar nok noen dager før jeg greier å fordøye det helt. Det var merkelig å gå mot ballen der, men jeg var bestemt på det jeg skulle gjøre, og på at jeg skulle sette ballen til venstre. Det var nervepirrende, men jeg hadde faktisk trodd at jeg kom til å være enda mer nervøs enn jeg var før straffesparket, sier han.

– Hva tenkte du da du så ballen gikk inn?

– Jeg skjønte det egentlig ikke helt, men så så jeg Øyvind (Knutsen) komme løpende mot meg, og da skjønte jeg at jeg hadde avgjort det hele. Det er helt vilt at vi vant den kampen her. Vi jobbet steinhardt hele kampen igjennom. Opplevelsen av å score der kan ikke sammenlignes med noe annet jeg har opplevd på fotballbanen, det er en så ekstrem glede. Det er slike øyeblikk som virkelig gjør det verdt å jobbe for. Det her var så gøy!