Dette melder TV2 i en pressemelding. Samme dag som seriestart i Eliteserien, er det premiere på «Måljegerne». Her kommer vi tett på og helt inn på innsiden av toppfotballen i Norge, i garderoben, på klubbkontorene og privat hos flere av spillerprofilene.

– Vi får ta del i skuffelser og seiere gjennom en fartsfylt 2022-sesong i Vålerengas kvinnelag og herrelagene Tromsø og Jerv. De tre lagene gir helt ulike bilder av hverdagen i fotballen på toppnivå i Norge, melder TV2.

Deltar: Spiller Iman Mafi ser fram til å se serien. Foto: Anna Torp Kvasjord

Underdogen

– Grimstad-klubben Jerv rykket opp til Eliteserien før 2022-sesongen etter tidenes opprykksdrama, og lever gjennom sesongen med underdog-stempelet. Jerv er en ekte dugnadsklubb, hvor spillerne tar oppvasken og en rekke ildsjeler sørger for et sterkt samhold. Laget går på tap etter tap i løpet av sesongen, og mye handler om spillernes omstillingsevne og hvordan man fortsatt beholder håpet, anfører TV2 i pressemeldingen.

– Vi syntes det var både litt rart og moro at et kamerateam fulgte lille Jerv, men jeg håper og tror at klubben og vi på laget kommer godt ut av det når det begynner å gå på TV. Det er uansett kjempebra at det kommer en serie fra innsiden av norsk toppfotball. Jeg tror det vil være veldig spennende både for de veldig fotballinteresserte, men at det også vil være mye interessant for dem som ikke bryr seg så veldig om sporten i utgangspunktet, sier Jerv-spiller Iman Mafi, som gleder seg veldig til én spesiell episode:

– Jeg hørte det var fullstendig kaos på kontoret på «deadline day», så det gleder jeg meg til å se, sier han lattermildt.

Flere kjente navn

I tillegg til Iman Mafi er Erik Brenden en av Jerv-spillerne vi følger tett i «Måljegerne». Trener Arne Sandstø og materialforvalter Reidar Berg er også Jerv-personer vi blir godt kjent med.

TV 2s programredaktør, Kathrine Haldorsen, gleder seg til premiere.

– «Måljegerne» er en godbit av en TV-serie, som passer perfekt nå når fotballen endelig begynner å rulle rundt omkring på norske fotballbaner igjen. Mange av oss har et forhold til fotballen på ett eller annet nivå, men livet på innsiden av toppklubbene og hverdagen som spiller på toppnivå er nok ukjent for de fleste. Vi er uhyre takknemlige for at fantastiske folk i Jerv, Tromsø og Vålerenga har åpnet dørene for oss og gjort det mulig å lage denne serien, og vi har stor tro på at «Måljegerne» vil fenge uavhengig av klubbtilhørighet og fotballinteresse, sier programredaktør Kathrine Haldorsen i TV 2.