Oppsettet for åpningsrunden av 2023-utgaven av fotball-NM er klart, og her er Jerv satt opp borte mot Mandalskameratene.

Runden spilles 24. mai, mens det også spilles noen kamper 25. mai. Endelig tidspunkt vil bli fastsatt i løpet av kort tid.

– 1. runde i cupen er alltid en stor dag i norsk fotball, og vi ser frem til mange flotte oppgjør også i år. Som alltid spiller lagene fra Eliteserien og OBOS-ligaen borte i første runde, og vi har i arbeidet med oppsett i tillegg sett på tilsvarende oppgjør tidligere og samtidig tatt hensyn til reisevei. Med oppsettet har vi prøvd å skape gode lokaloppgjør, sier Rune Pedersen i NFFs konkurranseavdeling.

Samtidig med at 2023-utgaven av er i forberedelsesfasen, er fortsatt ikke 2022-utgaven ferdigspilt. Der har man kommet til semifinalene. De spilles 26. april.

Finalen går i slutten av mai.

Det er besluttet at hele årets utgave av fotball-NM skal spilles før nyttår. Dermed vender man tilbake til den gamle ordningen etter at koronapandemien har tvunget fram endringer de siste årene.

Her kan du se hele oppsettet.