Lørdag tok de røde og blå imot laget fra Birkeland til treningskamp på Fevik, og hjemmelaget gav seg ikke før det stod hele 9–1 på resultattavla.

Hjemmelaget ledet 4-1 til pause etter tre mål av Kristian Eriksen og ett av Leander Thelle.

I andre omgang scoret Markus Wilson sine to første mål for Express, Patrick Sangvik åpnet også målkontoen med sitt første. Bendik Liltved Hoel og Bernard Sarfo Twumasi scoret hvert sitt mål, opplyser Magne Aslaksen på Facebook.

I tillegg til en solid seier med mange målscorere fikk hjemmelaget mer å glede seg over.

– Ekstra gledelig var at Jonas Emil Dalen var tilbake etter skade som har holdt ham på sidelinjen i nesten tre år, forteller Aslaksen, som er daglig leder i Express fotball.